Hjem

Program

Find vej

BRØNDBY JAZZKLUB klubben med de rare mennesker og billige priser

Arrangementerne afholdes i

Kulturhuset Brønden,
Brøndby Strand Centrum 60, Brøndby Strand.

 

Dørene åbnes kl. 17.30 v/spisearrangement og kl. 19.00 u/spisning, orkestrene spiller fra kl. 19.30

 

OBS!

Husk at bestille spisning senest søndag før arrangementet hos kassereren.

Hverdage efter kl. 18.00.

PROGRAM

  • Fredag 13. oktober

    kl. 18.00 spisning

    kl. 19.30 Riverside City Jazz Band

    Et gensyn fra Odense. Dette band med mange år på bagen er et top professionelt orkester med modne musikere , der spiller traditionel jazz i dixielandstil med inspiration fra bl.a. Louis Armstrong. Som sædvanlig dansevenlig musik.

     

    Musikerne er: Erland Larsen, alt- og sopransaxofon: Knud Schwaner, trombone og sang;Ole Kirk, trompet; Jens Petersen, piano; Mogens Leander, kontrabas; Per Andersson, trommer.

     

    Menu:

    Mørbradgryde med ris og blandet salat

    Dessert: Frugtsalat med råcreme

  • Søndagsmatiné 12. november kl. 14.00

    Kulturhuset Kilden, Brøndbyøster

    Ole Sterndorffs Orkester

    Kom og syng med dette festlige orkester. Gammel vin på nye flasker – eller omvendt!

    Glæd jer til en forrygende jazzeftermiddag.

     

    Musikerne er: Ole Sterndorff, guitar og sang; Preben Nissen, trombone; Lars Grangaard, sopransax; Erik Frigalt, piano; Christian Rosen Balder, bas; Peter Wrangel, trommer.

  • Fredag 1. december

    kl. 18.00 spisning

    kl. 19.30 Spirit of New Orleans

    Året sluttes med et velkendt orkester, der ofte har besøgt jazzklubben. Der spilles ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens og egne kompositioner, kort sagt hele vejen rundt med swingende jazzmusik. Foruden musikalske kvaliteter lægges der stor vægt på den gode kontakt med publikum, der hurtigt får gang i danseskoene.

     

    Musikerne er: Preben Nissen, trombone og sang; Stig Nielsen, alt- og sopransax; Carsten Henningsen, banjo, guitar og sang; Kim Holm Nielsen, bas; Jan Schöpffe, trommer.

     

    Menu:

    Kvart and med rødkål og surt

    Dessert: Risalamande